Как да използвате топките Кегел - Shenzhen Zhimo Technology Co., Ltd.

2023-05-26

Кегел топката е най-добрият помощник за Кегел упражнения. Може да помогне на жените да намерят мускулите на тазовото дъно, да ги накара да се съкращават правилно и да постигнат целта за трениране на мускулите на тазовото дъно. Особено за жени с вагинална релаксация след раждане, упражненията за свиване могат да се използват за упражняване на мускулите на тазовото дъно, за да се подобри стегнатостта на вагината. Дългосрочното придържане към упражненията на Кегел може да предотврати появата на следродилни заболявания на тазовото дъно, като изтичане на урина, пролапс и дисхармония в семейния живот.

Как да използвате правилно топките Кегел


(1) Подготовка преди употреба
Изберете топка с подходящ размер и използвайте лубрикант, за да увеличите степента на смазване преди употреба. Тук трябва да се обърне специално внимание. Преди първата употреба не измивайте Kegel топката с дезинфектант безразборно, за да не стимулирате влагалището и да унищожите вагиналната флора. След измиване с чиста вода, оставете да изсъхне естествено. Не излагайте на слънце, не мийте с прегрята вода.


(2) Как да използвате

Take the supine or squatting position, use the largest and lightest No. 1 ball, put the round end of the Kegel ball forward, insert the end of the ball about 1~2cm away from the vaginal opening, and then stand up (with your feet shoulder-width apart) Contract and relax the vagina and anus, and be careful not to contract and relax with the strength of the waist, abdomen and buttocks. If you use the correct contraction method, the dumbbell will have the feeling of rising


(3) Честота на употреба
Всяка топка може да се упражнява 2 седмици или повече, не бързайте да я сменяте и упражнявайте всеки път по 15-20 минути.


Упражнението на Кегел е свързано с постоянство. Ако спрете да тренирате след определен период от време, функцията на мускулите на тазовото дъно може постепенно да намалее. Ето защо, след като като цяло почувствате ефекта, се препоръчва да продължите да го правите 2-3 пъти седмично, за да консолидирате ефекта.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy